Despre Google Căutare de cărţi
Privire generală
• Gânduri şi opinii
Ajutor pentru probleme uzuale

Programul de parteneriat
Pentru editori şi autori
Înscrieţi-vă acum
Ajutor pentru Programul de parteneriat

Proiectul Biblioteca
Privire generală
Parteneri în proiectul Biblioteca
Ajutor pentru bibliotecari

Gânduri şi opinii

Marco Ghezzi, Director administrativ la Apogeo
„Google Căutare de cărţi a funcţionat în acelaşi timp ca tehnologie şi ca partener de marketing”, spune Ghezzi. „Partea de tehnologie realizează ceea ce nu am putea face noi căutând într-o carte. Partea de marketing ne-a oferit posibilitatea de a ajunge la noi cititori.”

Paul Manning, Vicepreşedinte Vânzări de carte la Springer
„Google Căutare de cărţi este unul dintre cele mai simple şi mai bune instrumente de marketing online”

Dr. Matthias Wahls, Director de dezvoltare la Brill
„Transpunerea în format digital cu Google a tuturor titlurilor noastre publicate deja ne-a ajutat să aducem prestigiosul nostru catalog cu titluri academice pe birourile celor care formează audienţa noastră ţintă. Această iniţiativă va continua să aducă beneficii autorilor noştri universitari, diseminând informaţii despre lucrările lor în rândul celei mai largi audienţe posibile şi nu doar în cel al colegilor lor universitari.”

Eduardo Mirón, Director Executiv la RIALP
Este un instrument de marketing absolut fantastic, şi în plus gratuit, care asigură cea mai mare vizibilitate posibilă cărţilor companiei noastre”

Michel Valensi, fondator al Editions de l'Eclat
La întrebarea „Ce carte aţi lua cu dvs. pe o insulă pustie?” aş dori să pot răspunde: Google Căutare de cărţi, deoarece în imensul ocean de informaţii disponibile online, Google Căutare de cărţi este o insulă pe care fiecăruia îi este permis să îşi recapete suflul. Cu Google Căutare de cărţi, cineva poate să se reîntoarcă la cărţi, la autorii lor, la editorii care le publică, la librăriile care le vând, la bibliotecile care le împrumută. Aceasta reprezintă în acelaşi timp o reîntoarcere la origini, dar şi un mare salt în viitor!

Christian Delhaye, Vicepreşedinte Global la Michelin Travel Guides
Michelin pune ghidurile sale de călătorie la dispoziţia cât mai multor oameni posibil. Datorită serviciului Google Căutare de cărţi, există 300 de ghiduri de călătorie în patru limbi (franceză, engleză, spaniolă şi italiană), care vor fi disponibile online împreună cu versiunile imprimate ale acestora. Google Căutare de cărţi face mai uşoară experienţa căutării şi a achiziţionării ghidurilor de călătorie Michelin, atât din librărie, cât şi online.

©2011 Google - Pagina de pornire - Despre Google - Politica de confidenţialitate